Inlogformulier

Agenda (muv. Diensten)

08 January 2018
Introductie avond Alpha cursus Plaats: NGK en GKv...see more

Social Media Links

Logo NGK_GKv

Lezing 500 jaar Reformatie

500 jaar reformatie

Alpha cursus

Slogan 

 

In januari zal er in de Waalse kerk een Alpha cursus van start gaan. Dit is een leuke, laagdrempelige en leerzame cursus waarin je leert wat het christelijk geloof inhoud. De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten en een afsluitende avond.

De Alpha cursus is voor iedereen die met vragen zit. Voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar een relatie met Jezus. Voor mensen die op zoek zijn identiteit en richting in hun leven. Bij de Alpha cursus is er ruimte om moeilijke levensvragen te stellen, wordt er samen gegeten, en worden vriendschappen gesloten.

We beginnen met de cursus op maandag 23 januari om 18:00 in de Waalse kerk, Sint Pieterstraat 6. We delen dan samen een maaltijd. De daarop volgende avonden volgen dan iedere week op maandag, vanaf 18:00 (niet op 27 februari). De cursus is gratis.

Voor opgeven en meer informatie kun je terecht bij de cursusleider Jacob Glas, via jacobglas(at)gmail.com. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de Alpha cursus op www.alphanederland.org

Nieuwe mensen leren kennen tijdens een gezellige maaltijd?!

eten groente 750px 

Wil je nieuwe mensen leren kennen tijdens een gezellige maaltijd ? Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom om met ons mee te eten. Dit is een open activiteit waarbij iedereen van harte welkom is ! 

Voor 4 euro kun je een driegangenmenu verwachten met gezelligheid en een fijn gesprek. 

Vanaf 18:00 kunt u binnen lopen. Om 18:30 vragen we een zegen over het eten en dan gaan we genieten.

Lees meer: Nieuwe mensen leren kennen tijdens een gezellige maaltijd?!

Bezoek aan Sedan (F)

Wat hebben de Waalse kerk in Maastricht, het gebouw waar de NGK en GKv samen kerken, en het Franse stadje Sedan met elkaar gemeen? Veel, zo ontdekten enkele Maastrichtse gemeenteleden tijdens een bezoek aan Sedan afgelopen zomer. Vincent Harris doet verslag.

Lees hier het hele verslag in "Onderweg".

En bekijk de volledige foto-reportage op onze Picasa webalbums: http://bit.ly/1UhngYP

Eglise St Charles uitleg gids

Copyright @2017 NGK Maastricht. All rights reserved.